free interactive d avatar based and live video chat dating - Tres comunes y corrientes online dating

Në Town Beach do të dini më tepër rreth Luftës së Broome një ditë dhe pastaj ndalemi në punishte birre e Mats Broome të përpiqen të tyre të famshëm dhe birrë shtëpie xhenxhefil të fermentuar (fee) ose vizitoni një nga galeritë e afërta lokale artizanale.

Pas turneut do t'ju kthejnë në hotel, ju ose mund të qëndrojnë, pi, ha darkë dhe kthehen në llogarinë tuaj.

Ajo është mjaft e mundshme për të mbuluar terren dhe të ndjehen të vërtetë shpirtin e ishullit jetën kur jeni duke shkuar në një turne nga ajri, ose në një taksi colorful noton.

Shanset janë që ju do të shijoni të një prej kompanive tona ekspert udhëzon në rrugë të drejtë, si pjesë e biznesit.

(Pak bahamenses janë të gjithë ishujt kuptuar se këto miqësore udhëzon në rrugë të drejtë.) Përndryshe ju mund të ecin në këmbë, ku ju mund të ecni nga Plaza del Mercado de Nassau, në gjirin Street.

Grayeliff nuk është vetëm një hotel në Xhennet, por gjithashtu një strehë për puro aficionados.

Për ta, Enrico Garzaroli tashmë legjendar zhvilluar një markë e cigareve. Well-njohur puro dashamirët e gjithë bota, të ndjehen të veçantë për vlerësimin e cigare puro dhe, për fat të keq, një vend i madh i njohurive, të tilla si Shtetet e Bashkuara të Amerikës, për shkak të bllokadës vuajtur nga Karaibet ishullit, i paaftë për të gëzuar Këto punë gjobë, me përjashtim kur udhëtonte për në extranjero. ne nuk duhet të harrojmë puro bum e ka bërë të mundur për të zhvilluar një industri të duhanit front-line vendeve si Republika Dominikane, Honduras, Nikaragua, Xhamajka dhe, natyrisht.

Shtetet e Bashkuara të Amerikës, duke përdorur cigare puro të tyre, të duhanit nga burime të tjera që janë të detyruar të duhanit ekspertë që punojnë në këtë vend për të kërkuar, me mixtures tyre, gjithnjë e më të pastër me cilësi të lartë, duke i hapur sërë të mundësive të reja dhe duke sugjeruar shije.

Enrico Garzaroli, njeriu në dashuri me cigare puro, ka qenë në Bahamas, me madhësinë e saj-markë e krijuar nga një nga më të përjetuar Kuban duhanit.

Avelino Lara, një forcë shumë të pastër dhe të madhe në mesin e pranimit njohuri.

Tags: , ,